Turnaround Management

Bezoek het FM Club Forum

Waarom halen ook jarenlang gezonde ondernemingen het soms niet? Wat is het proces van turnaround? Hoe ziet een succesvol turnaround plan eruit en wat zijn de belangrijkste succes- en faalfactoren van turnaround projecten. Jan Adriaanse, CEO van BFI Global geeft tijdens de masterclass tools om efficiënt kosten te reduceren en anderzijds het ontdekken van nieuwe mogelijkheden die leiden tot omzetgroei. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Turnaround Management
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Turnaround Management | Wat zijn de belangrijkste succes- en faalfactoren?

In deze masterclass onthullen we de geheimen achter enkele zeer succesvolle turnarounds en tonen tevens de faalfactoren achter de meest geruchtmakende faillissementen. Ontvang de tools hoe u efficiënt kosten reduceert aan de ene kant en ontdek nieuwe mogelijkheden tot omzetgroei aan de andere kant.
Door: Internationaal turnaround expert professor Jan Adriaanse, CEO van BFI Global

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
Oracle
Hertogswetering 163-167
3543 AS Utrecht

1 oktober 2019

Sprekers

Professor dr. Jan Adriaanse
Professor dr. Jan Adriaanse is een internationaal expert op het gebied turnaround management. Jan wordt regelmatig door de top van het nationale en internationale zakenleven gevraagd zijn vooruitstrevende visie op Turnaround management te delen.  Adriaanse  is als hoogleraar Turnaround Management verbonden aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Universiteit Leiden.

Partner

Logo Oracle (3)

Contactgegevens

  • Oracle
    Hertogswetering 163-167
    3543 AS Utrecht