FM Club | 25 maart 2020 "Risicovreugde''

Bezoek het FM Club Forum

Maak tijdens het FM Club Forum op 25 maart kennis met de topspreker en auteur Drs. Leo van de Voort (strategie adviseur in binnen en buitenland). Hij initieerde vele waarde creërende groeipaden, herstructureringen en ‘gameswitches’. Laat u inspireren tijdens de Masterclass ‘Risicovreugde' - "Weg van de intrinsieke angst in het Rijnlandse denken". Sluit de middag af tijdens de gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Programma 25 maart 2020

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass
18.00 uur FM Club Netwerkborrel
19.00 uur Einde

Masterclass 'Risicovreugde' - "Weg van de intrinsieke angst in het Rijnlandse denken"

Competitie is een niet te ontkennen en een evenmin te onderschatten factor in deze wereld. Darwin liet het ons al zien: degene die zich het beste aan de leefomgeving weet aan te passen, beschikt over de beste kansen voor overleving. Dat geldt zeker ook voor ondernemingen. Maar blijft je als organisatie de concurrentie voor?
Door: Leo van de Voort, bestuursadviseur bij Fuel for Living Strategies, voormalig directeur corporate finance Kempen & Co en en co-auteur van het boek Risicovreugde

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Marc Doosjen
Community Manager
06 1117 7819
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
Exact
Molengraaffsingel 33 2629 JD Delft

25 maart 2020

Sprekers