FM Club | 24 juni 2020 | Post Merger Integration

Bezoek het FM Club Forum

Maak tijdens het FM Club Forum op 24 juni kennis met topspreker Dhr. Harold de Bruijn (Voormalig partner bij KPMG), dé expert op het gebied van post-deal integratie praktijk. Laat u inspireren tijdens de Masterclass Post Merger Integration: Controle over het gekochte bedrijf. De middag wordt vervolgens afgesloten met een gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Programma 24 juni 2020

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass
18.00 uur Masterclass
18.45 uur FM Club Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass ‘Post Merger Integration’

Elke overname is anders en vergt een tailormade aanpak. Hierbij rijzen belangrijke vragen: hoe zorgt u ervoor dat de nieuwe combinatie zo snel mogelijk waarde gaat creëren? Hoe houdt u de juiste klanten en medewerkers aan boord? Hoe betrekt u tijdig alle in- en externe stakeholders? Tijdens deze masterclass leert Drs. Harold de Bruijn u alle ins en outs voor de juiste integratie.
Door: Drs. Harold de Bruijn, expert op het gebied van post-deal integratie

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Marc Doosjen
Community Manager
06 1117 7819
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
Adecco Hettenheuvelweg 37 1101 BM Amsterdam-Zuidoost

24 juni 2020

Sprekers