Webinar HR aspecten van Post-Merger Integration | 25 juni


Als CFO of Financieel Manager bent u natuurlijk goed op de hoogte van de ‘harde’ aspecten van een Post-Merger integratie. Strategievorming, governance, synergie tracking, operating model wijzigingen, legal entity integratie en integratiebudgettering zijn vast gesneden koek voor u.

Maar post-merger integratie kent daarnaast nog veel aspecten die aan de menskant zitten. Dat zijn zowel ‘harde’ aspecten van HR (zoals FTE bezetting en arbeidsvoorwaarden harmonisatie) als ‘zachte’ (zoals talent management, retentie, cultuur, verandermanagement en het omgaan met de OR). Ook deze aspecten worden tijdens de cursus verder uitgediept.

Dit webinar zal u een overzicht geven van de volle breedte van de HR aspecten van een post-merger integratie. Aangezien een post-merger integratie integraliteit vereist worden de HR aspecten in de context van een integratie geplaatst en vervolgens uitgediept. U krijgt een overzicht van aandachtspunten en tips hoe dit het beste te benaderen.

Sprekers

Harold de Bruijn heeft meer dan 25 jaar bedrijfservaring bij Accenture en KPMG opgedaan. Hij was tot 1 mei 2018 Partner bij KPMG en is sinds 8 mei 2018 betrokken als Partner bij IntegrationPeople.nl. Hij heeft tientallen verschillende (inter)nationale integraties en afsplitsingen voor verschillende bedrijven, non profit en overheidsorganisaties uitgevoerd. Voorbeelden zijn: Aon en UMG, KPN en Getronics, Suikerunie en CSM, en T-Mobile en Vodafone Thuis. Ook is hij trainer/opleider bij de PMI training van Alex van Groningen.
Evert J. Oosterhuis

Evert J. Oosterhuis is de oprichter van IntegrationPeople. Hij heeft meer dan 30 jaar bedrijfservaring in financiële en eindverantwoordelijke functies. Hij was actief bij Achmea, Kasbank, Aegon, Allianz en bijna 10 jaar eindverantwoordelijk bij Fundix. In deze 30 jaar heeft Evert als afronding van zijn MBA opleiding onderzoek uitgevoerd naar “Wanneer een bedrijfsintegratie succesvol is en wat daaraan ten grondslag ligt”. Dus hij is goed bekend met de faalfactoren en de oplossingsrichtingen. Tijdens de verschillende fases in zijn carrière heeft hij meerdere reorganisaties, herstructureringen, carve outs en integraties doorgevoerd.

Programma

16.00 uur Start Webinar
17.00 uur Einde Webinar

Lees hier de samenvatting van het webinar

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Marc Doosjen
Community Manager
06 1117 7819
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
Registreer hier

25 juni 2020

16.00

Sprekers


Harold de Bruijn


Evert J. Oosterhuis