FM Club | 25 november 2020 | (on)mogelijkheden van Power BI

Bezoek het FM Club Forum

Laat u tijdens het FM Club Forum op 25 november inspireren door de Masterclass ‘(on)mogelijkheden van Power BI voor de financial professional’. Dhr. Tony de Jonker is 2015 benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’ en deelt graag zijn kennis met u. Sluit de middag af tijdens de gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Programma 25 november 2020

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass
18.00 uur Masterclass
18.45 uur FM Club Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass ‘(on)mogelijkheden van Power BI voor de financial professional’

Met de komst van big data zijn gegevens uit verschillende bronnen beschikbaar voor verwerking, analyse en presentatie. Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Steeds meer ondernemingen zetten dit in als Business Intelligence Tool. Wilt u als finance professional bij de tijd blijven? Ontdek in deze masterclass hoe je hiermee begint.
Door: Dhr. Tony de jonker, Excel Most Valuable Person

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Marc Doosjen
Community Manager
06 1117 7819
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
YACHT
Diemermere 25 1112 TC Diemen

25 november 2020

Sprekers