19 september 2018 | Onderhandelen, een beter resultaat is dichterbij dan je denkt

Bezoek het FM Club Forum

Gaat u goed voorbereid onderhandelen of gokt u dat het wel goed komt? Tijdens deze masterclass doet Thomas van der Heijden u versteld staan over hoe dichtbij een beter onderhandelresultaat soms ligt. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Onderhandelen
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Onderhandelen

De één vindt onderhandelen maar ongemakkelijk en geeft snel toe, de ander onderhandelt nog bij de kassa van de Albert Heijn. Toch kan iedereen leren om met creativiteit betere resultaten te bereiken. Doorziet u dirty tricks, salamitechnieken, straw issues, machtspelletjes en psychologische trucs?
Door Thomas van der Heijden, partner bij Bureau Zuidema

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Thomas van der Heijden
In 1995 kwam Thomas in de leiding van Bureau Zuidema en sindsdien deelt hij zijn jarenlange ervaring op het gebied van onderhandelen, tijdens de driedaagse training Onderhandelen.

Partner

Locatie

Contactgegevens

  • N.t.b.