19 april 2018 | Het alles in één oogopslag dashboard: MINDF*CK of Mastermind?

Bezoek het FM Club Forum

Het brein is makkelijk te misleiden met eenvoudige trucs, durft u datzelfde brein te vertrouwen bij het nemen van beslissingen? Tijdens deze masterclass zal Charles van der Ploeg (partner Decido) u meenemen in snel analyseren van ingewikkelde vraagstukken. Dat betreft een breed palet: van het implementeren van zelfsturende teams tot aan het inrichten van de managementinformatievoorziening van een organisatie. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass MINDF*CK of Mastermind
18.00 uur Masterclass Boekhouden met het licht uit
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Het alles in één oogopslag dashboard: MINDF*CK of Mastermind?

Wie kent het populaire programma MINDF*CK van Victor Mids niet? Wanneer u ziet hoe makkelijk het is ons brein te misleiden met vrij eenvoudige trucs, durft u dan nog wel op datzelfde brein te vertrouwen? Denk nu eens aan de dashboards en managementrapportages in uw eigen organisatie. En denk ook eens aan de ‘gemiddelde’ gebruiker van die informatie. Hoe vaak zouden zij naar de dashboards kijken? Best vaak, want dat is toch precies de belofte van de dashboards: dat u in één oogopslag ziet hoe de organisatie ervoor staat? En dat u gelijk kunt beslissen en actie kunt ondernemen? Hoe groot schat u de kans in dat zij direct de juiste conclusies trekken?
Door Charles van der Ploeg, partner bij Decido.

Masterclass Boekhouden met het licht uit en automatische rapportages

Voor bedrijven is financieel inzicht steeds belangrijker. Sneller inzicht en met steeds minder financiële professionals maken dit steeds uitdagender. Hoe u de groei van uw onderneming kunt managen zonder extra overhead? Hoe krijgt u maximaal inzicht met minimale inspanning, kortom “Boekhouden met het licht uit”. Hoe zorgt u ervoor dat de accountant zijn informatie snel beschikbaar heeft en snel de controle kan afronden?

Door Marco Pijnappel, Manager controlling bij AFAS Software

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Charles van der Ploeg
Charles van der Ploeg heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Groningen. Vanaf 1990 is Charles actief als adviseur en begeleider van verandertrajecten. Hierbij brengt hij een schat aan ervaringen in die onder andere opdeed als directeur van Oasis en Ordina Visionworks.
Marco Pijnappel
Manager controlling bij AFAS Software

Partner

Locatie

Logo AFAS

AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Contactgegevens

  • AFAS Software

    Philipsstraat 9

    3833 LC Leusden