7 november 2018 | High Performance

Trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor Financials
De arbeidsmarkt ligt er voor financials goed bij! Maar hoe zit dat voor opdrachtgevers en hoe blijf je als financial ook in de toekomst aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt. Misja Bouma, Business Development Manager Finance binnen Yacht, praat je helemaal bij. Misja vertelt je ook hoe Yacht databronnen van onder meer CBS, UWV en Jobdigger inzet om geancerde en zeer secure voorspellingen te doen over arbeidsmarktspanning voor Financials op verschillende functies binnen Finance en per regio.

Innovatie in Finance – Robotics Proces Automation (RPA) bij Randstad Groep Nederland
Innovatie kent vele gezichten, de meest technische is misschien wel Robotics Proces Automation. Randstad Groep Nederland (RGN) loopt voorop als het gaat om het inzetten van nieuwe technoligieen. Naast het automatiseren van diverse processen via IT wordt in het Randstad Shared Service Center (SSC) ook Robotic Process Automation(RPA) gebruikt. Sterker nog, in oktober zal de eerste robot ‘live’ gaan! Rogier Wijnands en Oscar Papôt, werkzaam binnen het SSC van RGN, zijn vanaf de start betrokken geweest bij dit proces. Zij delen graag hun praktische ervaringen opgedaan in dit uitdagende proces. Welke afwegingen hebben zij gemaakt, waar zijn ze tegenaan gelopen en hoe zijn te tot dit punt gekomen. Welke learnings kun jij hieruit halen als je nog met dit proces aan de slag moet. Rogier en Oscar vertellen jou er graag meer over.

Morgen staat je comfort zone bij het vuilnis. Zit je er nog in of niet?
Niet de regels, de manier van aansturen of een bepaalde methode zijn de bron van vernieuwingen, maar een gepassioneerde en bevlogen medewerker die ziet dat er iets moet gebeuren. Tenminste als die niet met één voet op het gaspedaal en de andere vol op de rem staat.
Het is heel simpel. Je comfort zone wordt binnenkort bij het vuilnis gezet. De keuze is aan jou of je er dan nog in zit of niet. Verbaas jezelf over waar je grenzen echt liggen, leer hoe je ruimte schept en stroeve ingesleten gedragspatronen doorbreekt. Maak vernieuwingsenergie in jezelf vrij. Leer tijdens dit FM Club Forum wat je nodig hebt om effectief en gemakkelijk uit je comfort zone te breken. Want als jij het bij jezelf kan, dan kan je anderen erin mee nemen..

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor financials
17:30 uur Masterclass Innovatie/ RPA bij Randstad Group Nederland
18:15 uur Masterclass Morgen staat je comfortzone bij het vuilnis
19.00 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Richard Take
Richard Take beschikt over 25 jaar ervaring als financieel trainer en adviseur. Hij doceert en doceerde aan diverse instituten en universiteiten waaronder Nyenrode, de Vrije Universiteit en de TU Delft. Richard is zeer bekend om zijn vermogen om complexe materie te vereenvoudigen en weet enthousiasme en vakkennis met succes te combineren.
Prof. dr. ir. M.C.D.P. Weggeman
Prof. dr. ir. M.C.D.P. Weggeman is hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management aan de Faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven. Mathieu Weggeman heeft als focus voor zijn onderzoek gekozen voor het begrijpen en verklaren van innovatieprocessen in technologie-, kennisintensieve en culturele organisaties. Zijn bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar het leidinggeven aan professionals, strategieformulering, het

Partner

Locatie

yacht-logo

Sluit je aan bij het netwerk van Yacht en ontdek meer dan 700 vacatures in 8 vakgebieden, bij toonaangevende opdrachtgevers.
Yacht legt de Verbinding. Versnel je Carrière. Services: Daadkrachtig, Deskundig, Verbindend.

Contactgegevens

  • Yacht Utrecht
    Reactorweg 47
    3542 AD Utrecht