7 november 2018 | High Performance

Morgen staat je comfort zone bij het vuilnis. Zit je er nog in of niet?
Niet de regels, de manier van aansturen of een bepaalde methode zijn de bron van vernieuwingen, maar een gepassioneerde en bevlogen medewerker die ziet dat er iets moet gebeuren. Tenminste als die niet met één voet op het gaspedaal en de andere vol op de rem staat.
Het is heel simpel. Je comfort zone wordt binnenkort bij het vuilnis gezet. De keuze is aan jou of je er dan nog in zit of niet. Verbaas jezelf over waar je grenzen echt liggen, leer hoe je ruimte schept en stroeve ingesleten gedragspatronen doorbreekt. Maak vernieuwingsenergie in jezelf vrij. Leer tijdens dit FM Club Forum wat je nodig hebt om effectief en gemakkelijk uit je comfort zone te breken. Want als jij het bij jezelf kan, dan kan je anderen erin mee nemen..

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Morgen staat je comfortzone bij het vuilnis
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Peter Clausman
Oprichter van de School of Mavericks

Partner

Locatie

yacht-logo

Sluit je aan bij het netwerk van Yacht en ontdek meer dan 700 vacatures in 8 vakgebieden, bij toonaangevende opdrachtgevers.
Yacht legt de Verbinding. Versnel je Carrière. Services: Daadkrachtig, Deskundig, Verbindend.

Contactgegevens

  • Yacht Utrecht
    Reactorweg 47
    3542 AD Utrecht