FM Club Herfstforum 2019

Bezoek het FM Club Forum

Maak tijdens het FM Club Forum op 27 november kennis met de twee topsprekers professor dr. ir. Mathieu Weggeman (hoogleraar Organisatiekunde aan TU Eindhoven) en Richard Take (al jaren in de top 20 van beste financiële sprekers van Nederland). Laat u inspireren tijdens de Masterclasses ‘De veranderende wereld binnen grote(re) organisaties' door Weggeman en 'Betrek niet-financials bij uw werkzaamheden’ door Take. Sluit de middag af tijdens de gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Programma 27 november 2019

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass: de veranderende wereld binnen grote(re) organisaties door Mathieu Weggeman
18.00 uur Masterclass: betrek niet-financials bij uw werkzaamheden door Richard Take
18.45 uur FM Club Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass de veranderende wereld binnen grote(re) organisaties

Wat moet u als financial weten over het ontwerpen van de inrichting en besturing van professionele organisaties, het faciliteren van een innovatie- en kennisvriendelijke cultuur, de productiviteit van Werknemer 2.0 en het stimuleren van de esthetiek van werkprocessen? Mathieu Weggeman gaat het u in 45 minuten uitleggen.
Door: Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman, hoogleraar Organisatiekunde, TU Eindhoven.

Masterclass betrek Finance niet-financials bij uw werkzaamheden

Verbaast u zich als financial nog iedere dag over de vaak matige kennis van finance bij collega’s? En heeft u regelmatig het gevoel dat u tijdens een meeting of presentatie Chinees spreekt zodra u over de cijfers begint? Bezoek dan deze masterclass en ontdek hoe u non-financials wél rechtop laat zitten zodra het over finance gaat.
Door: Richard Take, al jaren in de top 20 van beste financiële sprekers van Nederland.

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
B.Building Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam

27 november 2019

Sprekers

Prof. dr. ir. M.C.D.P. Weggeman
Prof. dr. ir. M.C.D.P. Weggeman is hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management aan de Faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven. Mathieu Weggeman heeft als focus voor zijn onderzoek gekozen voor het begrijpen en verklaren van innovatieprocessen in technologie-, kennisintensieve en culturele organisaties. Zijn bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar het leidinggeven aan professionals, strategieformulering, het
Richard Take
Richard Take beschikt over 25 jaar ervaring als financieel trainer en adviseur. Hij doceert en doceerde aan diverse instituten en universiteiten waaronder Nyenrode, de Vrije Universiteit en de TU Delft. Richard is zeer bekend om zijn vermogen om complexe materie te vereenvoudigen en weet enthousiasme en vakkennis met succes te combineren.

Partner

brunel

Contactgegevens

  • Brunel
    John M. Keynesplein 33
    1066 EP Amsterdam