Finance voor niet-financials

Bezoek het FM Club Forum

Zodra u tijdens een meeting of presentatie begint met het financiële plan, haken mensen af of kijken met grote ogen vol onwetendheid. Hoe maakt u het verhaal begrijpbaar voor een non-financial, volg de masterclass van Richard Take, de verhalenverteller over geld. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Finance voor niet-financials
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Finance voor niet-financials

Verbaas jij je als financial nog iedere dag over de vaak matige kennisvan finance bij jouw collega’s. Heb jij regelmatig het gevoel dat je tijdens een meeting of presentatie chinees spreekt zodra u over de cijfers begint? Is de mate van interesse in finance bij uw niet financiële collega’s soms ver te zoeken? Bezoek dan deze masterclass en ontdek hoe u non-financials wél rechtop laat zitten zodra het over finance gaat.
Door: Richard Take, al jaren in de top 20 van beste financiële sprekers van Nederland.

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
Brunel John M. Keynesplein 33 1066 EP Amsterdam

27 november 2019

Sprekers

Richard Take
Richard Take beschikt over 25 jaar ervaring als financieel trainer en adviseur. Hij doceert en doceerde aan diverse instituten en universiteiten waaronder Nyenrode, de Vrije Universiteit en de TU Delft. Richard is zeer bekend om zijn vermogen om complexe materie te vereenvoudigen en weet enthousiasme en vakkennis met succes te combineren.

Partner

brunel

Contactgegevens

  • Brunel
    John M. Keynesplein 33
    1066 EP Amsterdam