12 december 2017 | Financiële Analyse 3.0

Bezoek het FM Club Forum

Doorziet u gemanipuleerde rapportages? Maakt u tijdig analyses waardoor u winst en verliezen ziet aankomen? Bezoek het FM Club Forum en ontdek aan de hand van ‘De Vijf Dimensies van Waardecreatie’ dat er meer informatie uit uw cijfers te halen valt. Neem deel aan de FM Club Masterclasses en hef het glas tijdens de gezellige FM Club netwerkborrel met tientallen leden en bezoekers.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Financiële Analyse 3.0
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Dubbele Masterclass Financiële Analyse 3.0

Haarscherpe en tijdige analyses zijn cruciaal om miljoenenverliezen of -winsten te zien aankomen. Fouten zijn onvergeeflijk, onnodig en soms zelfs fataal. Financieel Analist Hinrich Slobbe laat u aan de hand van ‘De Vijf Dimensies van Waardecreatie’ zien dat er altijd meer achter cijfers zit dan op het eerste gezicht lijkt. Een goede financiële analyse legt een relatie tussen cijfers en kengetallen enerzijds en de bedrijfsactiviteiten, de branche en het maatschappelijke speelveld anderzijds. Een dergelijke beoordeling is essentieel voor het management, een financier of stakeholder. Hinrich Slobbe neemt u in deze dubbele masterclass (1,5 uur) mee in de toekomst van Financiële Analyse. Door: Hinrich Slobbe - docent/trainer at NIBE-SVV

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Marco de Jong
Als accountant bij EY, en daarna als SAP consultant en adviseur risk management bij EY, heeft hij zijn denken zonder box ontwikkeld en de waarde van data leren inzien. Vanaf 2015 is het dan zover: een droom, een passie, een visie! Marco start samen met Jan de Roos Experience Data.

Partner

Locatie

Adecco gaat over werk en over vooruitgang. Want werk is het middel en vooruitgang het doel. Door werk goed te organiseren, draagt Adecoo bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en overheidsorganisaties.

Contactgegevens

  • Adecco
    Hettenheuvelweg 37-39
    1101 BM Amsterdam-Zuidoost