12 december 2017 | Financiële Analyse 3.0

Bezoek het FM Club Forum

Doorziet u gemanipuleerde rapportages? Maakt u tijdig analyses waardoor u winst en verliezen ziet aankomen? Bezoek het FM Club Forum en ontdek aan de hand van ‘De Vijf Dimensies van Waardecreatie’ dat er meer informatie uit uw cijfers te halen valt. Neem deel aan de FM Club Masterclasses en hef het glas tijdens de gezellige FM Club netwerkborrel met tientallen leden en bezoekers.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Financiële Analyse 3.0
18.00 uur Masterclass Adecco
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Financiële Analyse 3.0

Haarscherpe en tijdige analyses zijn cruciaal om miljoenenverliezen of -winsten te zien aankomen. Fouten zijn onvergeeflijk, onnodig en soms zelfs fataal. Financieel Analist Hinrich Slobbe laat u aan de hand van ‘De Vijf Dimensies van Waardecreatie’ zien dat er altijd meer achter cijfers zit dan op het eerste gezicht lijkt. Door: Hinrich Slobbe - docent/trainer at NIBE-SVV

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
itenhoorn@alexvangroningen.nl

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Hinrich Slobbe
Hinrich Slobbe is 25 jaar actief als financieel adviseur en trainer. Hij is specialist in financiële analyse en managementinformatie.

Partner

Locatie

Adecco gaat over werk en over vooruitgang. Want werk is het middel en vooruitgang het doel. Door werk goed te organiseren, draagt Adecoo bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en overheidsorganisaties.

Contactgegevens

  • Adecco
    Hettenheuvelweg 37-39
    1101 BM Amsterdam-Zuidoost