21 maart 2018 | Cyber Security

Bezoek het FM Club Forum

De economie van Nederland, een van de meest gedigitaliseerde ter wereld, vraagt om cybersecurity van wereldtop. Beroepscriminelen en statelijke actoren vormen nog altijd de grootste dreiging en richten de meeste schade aan. Hoe moet u hier als bedrijf mee omgaan en hoe kunt u zich wapenen tegen cyber risk. Laat u zich hierover informeren tijdens de Masterclass Cyber Security. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Cyber Security
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Cyber Security

Hackers hebben zich sterk georganiseerd. Als het misgaat zijn de gevolgen van boetes, herstelkosten, juridische kosten, verlies van vertrouwen en reputatieschade vaak niet te overzien. Hoe beheerst u bedrijfsrisico’s zonder overdaad? Hoe zet u cyber risk awareness definitief op de agenda? Ontdek hoe u zich (kosten)efficiënt wapent tegen digitale spionage, fraude en datalekken.
Door: Marco van Loosen MSc, EnCe, forensisch onderzoeker (Memory Forensics) bij Fox-IT

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Marco van Loosen
Marco is een ervaren forensisch onderzoeker en tevens programmamanager voor het Cyberopleidingsprogramma (COP) dat Fox-IT voor het Ministerie van Defensie verzorgt.
Nader te bepalen

Partner

Locatie

Contactgegevens

  • Nader te bepalen