Cash! Hoe vind je het en hoe speel je het vrij?

Bezoek het FM Club Forum

Laat u tijdens het forum inspireren door de verhalen en ervaringen van Eva Borstlap, Managing Partner Cash Discovery en William Bontes, CFO divisie Infra NL van Volker Wessels. Zij laten u in deze masterclass zien hoe er met eenvoudige maatregelen, structureel meer cash vrij kan komen. Diddo van Zand en Hans van der Spek vertellen u in een tweede masterclass hoe u het rendement kan vergroten door te investeren in HR processen. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Treasury Statuut
17.45 uur Masterclass Cash!
18.15 uur Masterclass HR Analytics & Artificial Intelligence
19.00 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Treasury Statuut

Jean Gieskens vertelt u hoe u als financial inrichting geeft aan het Treasury Statuut van uw organisatie, rekening houdend met uw strategie, markt en credit risk policy. Leer hoe u een directe bijdrage kunt leveren aan de governance van uw organisatie en hoe u “in control” geraakt over uw financial exposure op korte en lange termijn. Bent u verantwoordelijk voor het financieel beheer en de compliance van uw organisatie, dan is deze masterclass voor u een must! Door: Jean Gieskens, Treasury Expert

Masterclass Cash! Hoe vind je het en hoe speel je het vrij?

Wilt u verborgen cash in uw organisatie opsporen? Wilt u iedere beschikbare euro vrijspelen zodat u optimaal kunt investeren en innoveren? Met een aansprekende casus onthullen Eva en William hoe u verrassend snel en eenvoudig maatregelen doorvoert die direct resulteren in structureel meer cash.
Door: Eva Borstlap, Managing Partner Cash Discovery en William Bontes, CFO divisie Infra NL van Volker Wessels

Hoe beïnvloeden HR Analytics & Artificial Intelligence de cashflow?

Ontdek tijdens deze tweede masterclass aan de hand van case studies hoe de kosten en opbrengsten van investeren in HR processen het rendement kunnen vergroten en de cashflow op korte en lange termijn beïnvloeden.
Door: Diddo van Zand, Directeur Ixly en Hans van der Spek, Senior managing consultant Berenschot

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl
Berenschot
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

27 maart 2019

Sprekers

William Bontes
CFO divisie Infra NL van Volker Wessels
Eva Borstlap
Cash Management vormt de absolute rode draad door de carrière van Eva Borstlap. Eva was tot 2017 Vice President Corporate Finance bij NIBC en Director Cash Management bij Liberty Global totdat het bloed kroop waar het niet gaan kon en zij het succesvolle Cash Discovery startte. Sindsdien begeleidt zij haar opdrachtgevers in hun zoektocht naar en vrijspelen van cash.
Diddo van Zand
Psycholoog en directeur van Ixly. Gepassioneerd over het ontwikkelen en publiceren van psychometrische testen, vragenlijsten en onderzoeken.  
Dhr. Jacco Schonewille
Dhr. Jacco Schonewille is algemeen directeur / ROI manager bij IT Councelor.
Hans van der Spek
Manager Kenniscentrum HCM, senior managing consultant bij Berenschot en docent bij Avans+, de Utrecht Business School en de HR Academy. Hij is al ruim 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.
Jean Gieskens
Jean Gieskens is senior trainer en management consultant waarbij hij zich met name toelegt op de verbinding tussen financiële en bestuurlijke processen.