20 juni 2018 | Blockchain

Bezoek het FM Club Forum

Het begrip Blockchain wordt steeds vaker gebruikt, maar wat houdt het nu eigenlijk in? Welk voordeel kunt u er met uw bedrijf uithalen. Tijdens deze masterclass krijgt u inzicht, hoe om te gaan met Blockchain en welke problemen u er mee kunt oplossen. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Blockchain
18.00 uur Masterclass Banking for Food
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Blockchain

Veel over gehoord maar wat is Blockchain nou precies? Welke problemen kunnen we ermee oplossen? Wat zijn (in de nabije toekomst) de gevolgen voor jouw rol, functie en organisatie? Blockchain expert onthult hoe Blockchain jouw werk eenvoudig kan maken en welke problemen je ermee kunt oplossen.
Door: Paul Bessems, CEO Weconet Blockchain Technologies

Masterclass Banking for Food

Rabobank heeft “Banking for Food” als strategisch onderdeel van haar Growing a Better World Together missie. Wat beoogt Rabobank met deze strategie te bereiken? Hoe werkt deze strategie? Wat kan jouw organisatie hiervan leren en toepassen? Gilles Boumeester geeft je een kijkje in de keuken van Banking for Food en laat je zien hoe je groei en verbetering van klanttevredenheid kunt realiseren. Door: Gilles Boumeester, Global Head van RaboResearch Food & Agribusiness, Rabobank

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Paul Bessems
CEO Weconet Blockchain Technologies
Gilles Boumeester
Global Head van RaboResearch Food & Agribusiness, Rabobank

Partner

Locatie

Logo Rabobank

De Rabobank is een bank voor en door klanten, een coöperatieve bank, een maatschappelijke bank. Binnen Nederland willen we marktleider zijn in alle financiële markten. En wereldwijd willen we ons profileren als toonaangevende bank op het gebied van landbouw en voedsel.

Contactgegevens

  • Rabobank Utrecht

    Croeselaan 18

    3521 CB Utrecht