7 november 2018 | Big Data: Van sturen naar voorspellen

Bezoek het FM Club Forum

Hoe stippelt u een gedegen Big Data-strategie uit? Hoe richt u een Big Data-gedreven beslissingsproces in zonder overdaad?Signaleer en doorgrond trends vele malen eerder, vergroot structureel de nauwkeurigheid van u forecast en spot nieuwe kansen. Laat u zich hierover informeren tijdens de Masterclass Big Data. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Big Data
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Big Data

De Hype werd een trend, de trend werd werkelijkheid. ‘Predictive analyses’ is here-to- stay. Hoe stippelt u een gedegen Big Data-strategie uit? Hoe richt u een Big Data-gedreven beslissingsproces in zonder overdaad? Wat kunt u met u eigen (Big) Data en hoe zet u dat om in ‘predictive analyses’ die het succes van u organisatie vergroten? Signaleer en doorgrond trends vele malen eerder, vergroot structureel de nauwkeurigheid van u forecast en spot nieuwe kansen.
Door Marco de Jong, CEO Experience Data

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?
Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

Ivo ten Hoorn
Community Manager
020 578 8911 / 06 2471 9757
[email protected]

Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl

Sprekers

Marco de Jong
Als accountant bij EY, en daarna als SAP consultant en adviseur risk management bij EY, heeft hij zijn denken zonder box ontwikkeld en de waarde van data leren inzien. Vanaf 2015 is het dan zover: een droom, een passie, een visie! Marco start samen met Jan de Roos Experience Data.

Partner

Locatie

Contactgegevens

  • Nader te bepalen